İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Her zaman devletimizin yanındayız
Hatay’daki bazı iş adamları Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek vererek, döviz ve altınlarını Türk lirasına çevirdi. Başkan Erdoğan’ın döviz ve altın bozdurma çağrısına destek vermek isteyen iş adamları, Ziraat Bankası Antakya Şubesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Dolarlarını Türk lirasına çeviren iş adamları, ekonomiye destek olduklarını belirtti. Grup adına açıklama yapan AK Parti İl Başkanı ve Hatay Ro-Ro Başkanı İbrahim Güler, iş adamları olarak her zaman devletin yanında olduklarını söyledi. Güler, şöyle devam etti: “Bugün bizler iş adamları olarak bu yapılanların, yaşanılanların herhangi bir ekonomik olay, bir doğal vaka olmadığını görüyoruz. Şunu da net olarak ifade edebiliriz ki bugün ekonomisi tıkır tıkır işleyen ve en hızlı büyüyen ekonomilerden biri olan ülke ekonomimizin, bankacılık sistemimizin düzenli bir şekilde çalıştığı, yerli ve milli üretimimizin giderek arttığı ve ekonomi göstergelerinin sürekli istikrarı ve büyümeyi gösterdiği bir zamanda ne oldu da şu anda dolar yükseliyor. Hangi politika değişikliği yapıldı ki bu doların yükselmesine sebep oldu. Baktığımızda hiçbir şey yok. Amerika 15 Temmuz’da yapamadığını, 17-25’te, Gezi olaylarında yapamadığını bugün ekonomimize saldırarak yapmaya çalışıyor.”
Güler, 15 Temmuz darbe girişimi karşısında milletin gösterdiği duruşu hatırlatarak, “Bizler vatanımız için canımızı feda etmeye hazırken malımızın hesabını yapmayız.” dedi. Haber Merkezi
Hatayspor 1.lige kötü başladı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA