İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Altınözü Belediyesi temizlik ekiplerinin tüm ilçedeki temizlik seferberliği aralıksız sürüyor.
Altınözü Belediyesi ekipleri, Altınzü’nde cadde ve sokaklardaki temizlik faaliyetlerinde titiz bir çalışma sürdürüyor. “Sağlığınız birinci önceliğimiz hedefimiz temiz bir Altınözü ” sloganıyla temizlik seferberliğini sürdüren belediye ekipleri cadde, sokak, mezarlık ve okul bahçelerini temizliyor, parkların bakımına özen gösteriyor.
SARI: TEMİZLİK ASLİ GÖREVİMİZDİR
Temizlik hizmetinin belediyelerin asli görevi olduğunu belirten Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçe temizliğinin öncelikli hizmet olduğunu söyledi. Sarı “Belediyemiz, temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İlçede yoğun bir temizlik seferberliği başlattık. Ekiplerimiz, ilçemizi köşe bucak gözden geçirip temizliyor. Çöp toplama ve diğer temizlik çalışmamız köyden mahalle olan dağ köylerine kadar yayılmış durumda. Bu yıl içerisinde kendi imkânlarımızla mahallelerimize çöp bidonu ve çöp konteyneri dağıttık ve dağıtmaya devam edeceğiz. Altınözü Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü ile Zabıta Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, mahallelerin tüm cadde ve sokakları temizlenerek güzel ve temiz bir görüntüye kavuşturuldu. Belediyemizin tüm personeli ile birlikte yol kenarlarında ve kaldırımlardaki çöplerin temizlenmesi için geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına başladık. Belediye ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışmalar neticesinde Altınözü’nü daha temiz ve yaşanılabilir bir ilçe haline getirmeyi hedefliyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız neticesinde tüm mahallelerimiz daha temiz bir görünüme kavuşacak. Halkımızdan da istirhamım çöplerini gelişi güzel yollara atmasınlar. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse ilçemiz her zaman daha temiz olur. Temizlik çalışmalarımızda özveri ile çalışan personelimize yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HEDEFİMİZ TEMİZ BİR ALTINÖZÜ
Çöplerin toplanmasıyla ilgili hizmet alanının çok büyük olduğunu belirten Başkan Sarı, “Önceden sadece 3 mahalleden sorumlu olan belediyemiz yeni dönemde toplamda 48 mahalleden sorumlu. Üstelik sınır mahallerinin birçoğunun çöpü toplanmıyordu. Biz şimdi büyük bir ekipman ve personel sıkıntısına rağmen çöp sorununu çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda kendi imkânlarımızla epey bir mesafe kat ettik. Daha önceden hiç çöpü toplanmayan mahallerimizin çöpünü toplamaya başladık. Temizlik konusunda çok duyarlıyız vatandaşlarımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz hedefimiz temiz bir Altınözü” dedi.
VATANDAŞLARDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
İlçe sakinleri başlatılan temizlik seferberliğinden memnuniyetlerini dile getirerek yetkililere teşekkür ettiler.
Yem fiyatları el yakıyor
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA