İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Altınözü’nde sona erdi. Bütün yıl boyunca yağmurda-çamurda, soğukta okul yollarını aşındıran öğrencilere bu yorgunluklarını aldıkları başarılı notlarla dolu olan karneleri unutturdu. Karne sevinci yaşayan öğrenciler, “artık tatil zamanı” diyerek tatile girdiler.
ALTINÖZÜ’NDE 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı düzenlenen karne törenleri ile son buldu. Alakent Mahallesi Şehit Bülent Bilger İlk ve Ortaokulunda düzenlenen törene Kaymakam Bülent Uygur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü M.Şahin Ayvazoğlu, okul idaresi öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törede konuşan Kaymakam Uygur, bir eğitim öğretim yılının sonuna dana geldiklerini belirterek, ilçede 18 bin 803 öğrencinin, bin 18 öğretmen nezaretinde eğitim ve öğretimini tamamladığını söyledi.
BOL BOL KİTAP OKUYUN
Yaptığı konuşmada öğrencilere seslenen Uygur, “Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldiniz. Yıl içerisinde iyi ve kötü günleriniz oldu. Yağmurlu ve soğuk günlerde, böyle sıcak günlerde okula geldiniz. Öğretmenlerinizde aynı sıkıntıları yaşadı. Ama ne mutlu bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktığınız. Eğitim sadece sizin yaşlarınızda, okulla sınırlı değil, hayatın her anlamında var. İnşallah yaz tatilini de iyi değerlendirirsiniz. Yaz tatilini iyi değerlendirin geçmiş dönemdeki derslerinizin tekrarını yapın bu arada geleceğiniz içinde bol bol kitap okuyun.”
İYİ TATİLLER DİLİYORUM
“İlçede kütüphanemiz var. Annenizle babanızla ilçeye gittiğinizde kütüphaneden kitap alın. Getirin evinizde okuyun. Bitirdiğinizde tekrar iade edin 5 kitap daha alın. Keşke sizin yaşlarınızda birileri bizi kitap okumayı tavsiye etseydi. Okulunuzdaki kitapları bitirseniz size çok büyük katkısı olur. Çünkü yaşlarınız ilerledikçe vaktiniz daha da azalacak. Şu anda fırsatınız var. Hepinizi tebrik ediyorum. İyi tatiller diliyorum.” diye konuştu.
ANA OKULU ÖĞRENCİLERİNE OYUNCAK
Yptığı konuşmaların ardından öğrencilerin karnelerini dağıtan Kaymakam Uygur, ana sınığı öğrencilerine birer oyuncak hediye etti. Öğrencilere ikramda da bulunan Kaymakam Uygur ve beraberindeki heyet öğrencilerle bol bol sohbet etti. Haber: Yaser ÇAPAROĞLU
Hatay’ın Mutfak Kültürü İtalya’da Yankı Buldu
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA