İMSAK'A 03:53
HABER GÖNDER
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Altınözü Belediyesi tarafından organize edilen iftar programlarında vatandaşlarla buluşuyor.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı mübarek ramazan ayı dolayısıyla Altınözü Belediyesi’nce organize edilen İftar Sofrası programları kapsamında ilçeye bağlı Erbaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın ev sahipliği yaptığı programda Kuran-ı Kerim tilaveti, tasavvuf dinletisi ile sağlanan huzurlu bir ortamda vatandaşlar oruçlarını açtı.
Programa katılan mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenerek hallerini hatırlarını soran Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı; “Bu güzel iftar sofrasında bizi gönül sofranıza misafir ettiğiniz için şahsım, Altınözü Belediyesi ailesi adına sizleri sevgiyle selamlıyorum. Bu mübarek Ramazan’da iftarımızı sizlerle birlikte yapmanın gururunu ve heyecanını taşıyorum. Önümüzde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili dualarınız ve desteklerinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki seçimde sadece Türkiye’nin değil bütün dünyanın yakından takip ettiği, dünya lideri, Türkiye’nin gururu, mazlumların önderi, İslam ümmetinin lideri, milletin adamı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Son 16 yılda ülkemiz için, şehrimiz için yapılan hayatın her alanındaki yenilikler ve değişiklerle ülkemizin kalkınmasını, gelişmesini ve ülkemizi dünyanın en güçlü ilk 16 ülkesi arasında yer almasını sağlayan Cumhurbaşkanımızın yaptığı hizmetlerin 24 Haziran’dan sonraki süreçte de artarak güçlü bir şekilde Türk Milleti’nin şan ve şerefi yüceltecek şekilde yapması için Cumhurbaşkanımıza oylarımızla destek olacağız. Bu güzel iftar programında bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyor, bizleri yalnız bırakmayan Meclis üyemize, mahalle muhtarlarımıza, dernek temsilcilerimize, başkan yardımcılarımıza, daire müdürlerimize ve Altınözü Belediyesi personellerimize şükranlarımı sunuyorum. Ramazanınız mübarek olsun.” Dedi.
İftar sonuna kadar devam eden programda Başkan Sarı, mahalle sakinleri ile birlikte oruçlarını açarak iftarlarını yaptıktan sonra, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
Programa Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve eşi Meryem Sarı’nın yanı sıra, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AK Parti Altınözü Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın, AK Parti Altınözü Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hakan Dönmez ile parti teşkilatı üyeleri, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Haber: Recep DAĞDELEN
Hatayspor e-bilet sistemine geçti
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Allah daha nice iftarlarla buluştursun bizi.