İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde görevlerini yeni muhtarlara devreden bir önceki dönemin muhtarlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi veren Kaymakam Uygur, “Vatandaşlarımızın her türlü sorunu ile ilgilenmek birincil önceliğimiz. Bizler vatandaşlarımızı hizmet için buradayız.” dedi.
ALTINÖZÜ Kaymakamı Bülent Uygur, bir önceki dönem mahalle muhtarlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Görevlerini 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde mahallelerinin yeni muhtarlarına devreden bir önceki dönem mahalle muhtarlarını makamında ağırlayan Kaymakam Uygur, değişen, gelişen ve güzelleşen Altınözü sloganı ile çıktıkları yolda mahalle muhtarlarının önemine değindi.
BİRİNCİL ÖNCELİĞİMİZ
Vatandaşların her türlü sorunu ile ilgilenmek ve çözüm üretmek birinci öncelikleri olduğunun altını çizen Kaymakam Uygur, “Bizler vatandaşımıza hizmet için buradayız. Göreve başladığımız günden bugüne, ilçemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarıyla dertlendik. İlçemizdeki 48 Mahallemize nasıl hizmet götürürüz diye çalışıyoruz. Siz Değerli muhtarlarım da bu konu özverili bir şekilde çalıştınız. Her şey Altınözü için, daha yaşanabilir, daha güzel bir Altınözü için uğraşıyoruz. Değişen, gelişen ve güzelleşen Altınözü ilçemiz için çalışmalarımız devam ediyor. “dedi.
TEŞÜKKÜR BELGESİ VERDİ
Kaymakam Uygur yaptığı konuşmanın ardından bir önceki dönemin mahalle muhtarlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, birer teşekkür belgesi verdi. Sohbet ortamında geçen buluşmada, bir önceki dönem mahalle muhtarları Kaymakam Bülent Uygur’a bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar dilediler. Haber: Yaser ÇAPAROĞLU
Büyükşehir Halk Oyunları Ekibinden Büyük Başarı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.