İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Geçtiğimiz sezon Süper Ligi finalde Gazişehir Gaziantep’e kaptıran Hatayspor, yeni yeni sezonda da 2’de 2 yaparak lige kaldığı yerden devam ediyor. Altınordu galibiyeti ile lige galibiyetle başlayan Bordo-Beyazlılar Menemen Belediyespor’da mağlup ederek 6 puanla ikinci sırada yer alıyor.
SPOR Toto 1. Liginde Hatayspor, yeni sezonda 2’de 2 yaparak kaldığı yerden devam etti. Geçtiğimiz sezon 1-1 biten finalde penaltı atışları sonrası süper ligi Gazişehir Gaziantep’e kaptıran Bordo-Beyazlılar Antakya Atatürk stadı tadilatta olduğu için Bolu’da oynadığı karşılaşmada Almtınördu’yu 1-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Ardından Menemen Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Hatayspor, rakibini 4-0 mağlup ederek ligde 2’de 2 yapmanın sevincini yaşadı. Topladığı 6 puanla ligin zirvesine yerleşen Bordo-Beyazlıların hedefi Süper Lig.
PAZAR GÜNKÜ RAKİP GİRESUN
Hedef olarak önüne Süper Ligi koyan Hatayspor, bu hafta sonu deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Bordo-Beyazlılarda her şeye rağmen hedef yine galibiyet. Pazar günü saat 19.15’de oynanacak olan karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp milli maçlar nedeni ile lige verilecek araya galibiyetle girmek istediklerini belirten Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Giresunspor’u mağlup ederek ligde 3’te 3 yapmak istediklerini söyledi.
HATAYSPOR 2 TRANSFER DAHA YAPTI
Ligde aldığı başarılı sonuçlarla zirveye yerleşen Hatayspor, gücüne güç katmaya devam ediyor. Çok hareketli bir transfer dönemi geçiren Bordo-Beyazlılar transfer döneminin bitimine günler kalasıya Fenerbahçe’den Samed Karakoç ve Abdurrahman Canlı’yı renklerine bağladı. Orta saha görev yapan her iki oyuncu ile 3’er yıllık sözleşme imzalayan Hatayspor’da transfer çalışmaları son güne kadar devam edecek gibi görünüyor. Haber: Yaser ÇAPAROĞLU
istihdam endeksi 2’inci çeyrekte azaldı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA