İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Hatay Valisi Rahmi Doğan Süper Lige çıkma yolunda play-off turu rövanş maçını kendi sahasında oynayan rövanş maçında yaşanan heyecana ortak oldu.
Antakya Atarürk Stadyumunda oynanan müsabakada yaşanan mücadeleyi tribünlerden Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Barış Atay, 2. Hudut Alayı Komutanı Albay Ahmet Gürbüz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Nursal Çakıroğlu ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma komutanı Albay uğur Ertekin,İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve kulüp temsilcileri ile birlikte izledi.
Yarı final rövanş ilk maçında deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Hatayspor, kendi evinde Adana Demirsporu 3-2 mağlup etti.
Bu sonuçların ardından Hatayspor, Süper Lige çıkacak son takım olmak için 30 Mayıs 2019 Perşembe günü Osmanlıspor Gazişehir mücadelesinin Galibi ile final oynayacak. Bu sezon ortaya koyduğu mücadele ile Hatay olarak hepimizi gururlandıran Hatayspor ‘a final Maçında başarılar dileriz. Hatay tek yürek, Hedef Süper Lig. Haber: Yaser ÇAPAROĞLU
Vatan aşkı ile hizmet veriyoruz
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA