İMSAK'A 06:48
HABER GÖNDER
Altınözü Belediyesinde taşerona kadro uygulaması kapsamında kadroya geçme şartlarını karşılayan çalışan taşeron işçilerin başvuruları bitti.
İlçe Belediyesinde geçtiğimiz Cuma gününe kadar 80 kişi kadro alabilmek için başvuru yaptı. Altınözü ilçe belediyesinde istihdam edilen taşeron işçiler, başvurularını yapmak için belediye hizmet binası içerisinde oluşturulan başvuru servisinde başvurularını gerçekleştirdi. Başvuruda bulunmak için evraklarını tamamlayarak resmi başvurusunu yapan Taşeron çalışanları, yasayı çok beklediklerini ve sonunda kendilerine bu hakkın tanındığını ve bundan dolayı bu kararı alan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım’a, hükümete ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarıya teşekkür ettiklerini söylediler.
Haber: Recep DAĞDELEN
Hatayspor’un Antalya kampı sona erdi
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.