İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Savaş: “Kahraba Galatasaray maçına yetişecek”
Kahraba: “Bu 6 aylık süreyi benim için güçlü bir hazırlık dönemi olarak kabul ediyorum. benim için para önemli değil ben futbol oynamayı çok seviyorum”
Atakaş Hatayspor, ara transfer dönemindeki ilk takviyesini yaptı. Bordo beyazlı ekip Mısır’ın Al-Ahly takımından Mahmoud Abdel Kahraba’yı sezon sonuna kadar kiraladı. Mısırlı futbolcunun kulübü Kahraba’nın resmi olarak Hatayspor’a kiralandığını açıkladı.
27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kahraba Hatayspor’a transferi sonrası yaptığı açıklamada, “Evimden kiralık olarak ayrılıyorum. Bu 6 Casino siteleri aylık süreyi benim için güçlü bir hazırlık dönemi olarak kabul ediyorum. benim için para önemli değil ben futbol oynamayı çok seviyorum” diye konuştu.
Mısır’ın Enppi SC takımında futbola başlayan Mahmoud Kahraba, yurt dışında, İsviçre’nin FC Luzern, Suudi Arabistan’ın Ittihad ve Portekiz’in Desportivo Aves kulübünde forma giydi. Son olarak 1 Ocak 2020 tarihinde Portekiz’den, ülkesine geri dönen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Al Ahly takımında oynuyor. Güncel piyasa değeri 800 Bin Euro olan Kahraba, bu sezon hiç maça çıkmadı. Geçen sezon ise toplam 36 maça çıkan oyuncu, 10 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Hatayspor Onursal Başkan Lütfü Savaş, Kahraba’nın Galatasaray maçına yetişeceğini ifade etti.
Haber: Sabahattin Atasoy
Başkan Sarı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.