İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Türk Kızılayı Antakya Şubesi salgın tedbirleri kapsamında denetim yapan emniyet güçlerine ikramlarda bulundu. Kızılay ekipleri gecenin ilerleyen saatlerinde görevi başında olan güvenlik güçlerine ve görevlilere çay ve atıştırmalık ikramlarında bulunmaya devam ediyor. Sokağa çıkmanın yasak olduğu saat 21:00’dan sonra denetim gerçekleştiren polis ve bekçiler bu anlamlı destekten dolayı Kızılay ekiplerine teşekkür etti.
Kızılay gönüllüleri ile Antakya Çocuk ve Gençlik Merkezi ekipleri de gece gündüz demeden halk sağlığını korumak adına sahada olan güvenlik ekiplerine görevlerinde başarılar diledi. Haber: Sabahattin Atasoy
Hatayspor 3’er 3’er uçuyor 3-1
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.