• Hatay 16° HAFİF YAĞMUR
    • Adana
    • Adıyaman
    • Afyonkarahisar
    • Ağrı
    • Amasya
    • Ankara
    • Antalya
    • Artvin
    • Aydın
    • Balıkesir
    • Bilecik
    • Bingöl
    • Bitlis
    • Bolu
    • Burdur
    • Bursa
    • Çanakkale
    • Çankırı
    • Çorum
    • Denizli
    • Diyarbakır
    • Edirne
    • Elazığ
    • Erzincan
    • Erzurum
    • Eskişehir
    • Gaziantep
    • Giresun
    • Gümüşhane
    • Hakkâri
    • Hatay
    • Isparta
    • Mersin
    • istanbul
    • izmir
    • Kars
    • Kastamonu
    • Kayseri
    • Kırklareli
    • Kırşehir
    • Kocaeli
    • Konya
    • Kütahya
    • Malatya
    • Manisa
    • Kahramanmaraş
    • Mardin
    • Muğla
    • Muş
    • Nevşehir
    • Niğde
    • Ordu
    • Rize
    • Sakarya
    • Samsun
    • Siirt
    • Sinop
    • Sivas
    • Tekirdağ
    • Tokat
    • Trabzon
    • Tunceli
    • Şanlıurfa
    • Uşak
    • Van
    • Yozgat
    • Zonguldak
    • Aksaray
    • Bayburt
    • Karaman
    • Kırıkkale
    • Batman
    • Şırnak
    • Bartın
    • Ardahan
    • Iğdır
    • Yalova
    • Karabük
    • Kilis
    • Osmaniye
    • Düzce
    • Lefkoşa
    • Bakü
    • Amsterdam
  • İMSAK'A 02:00

  • HABER GÖNDER

  • CANLI SONUÇLAR
  • İDDAA PROGRAMI

Milletimiz Artık Yeni Bir Arayış İçerisinde

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı Ekim Ay’ı İl Divan Toplantısı’nı Dörtyol’da İlçesinde yaptı. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen divan toplantısında Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri Av. Bülent Kaya ve Doç. Dr. Necmettin Çalışkan katıldı.
Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İskenderun İlçe Başkanı H. İbrahim Çelik ve Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek divanı yönetirken, Av. Bülent Kaya ve Doç. Dr. Necmettin Çalışkan gündeme ilişkin birer konuşma yaptı.
İKTİDAR UZATMALARA OYNUYOR
Saadet Partisi GİK Üyesi Av. Bülent Kaya, “Milletimizin artık hemen her konuda artık mustarip olduğu ve yeni arayış içerisine girdiği bir sürece girmiş bulunmaktayız. Aslında iktidar uzatmalara oynuyor. Elindeki iktidar gücü ve toplumda oluşturduğu korku psikolojisi ile ömrünü uzatma çabasında. Ancak bu çaba kendilerine ve ülkeye zarar vermektedir” dedi.
TEMEL SORUN EKONOMİ “İŞSİZLİK”
Kaya, “Halkamızın şikâyet ettiği temel konuların başında ekonomi geliyor. Ticari durgunluğun, işsizliğin had safhada olduğu, her 4 kişiden bir gencimiz işsiz olduğu, üniversite mezunlarının daha iş bulamadığı bir Türkiye tablosuyla karşı karşıyayız. Ek vergiler, zamlar rekor seviyede artarak milletin belini kırarken, ne hikmettir ki TÜİK, enflasyonu düşük göstermektedir. Bunun sebebi de memura emekliye düşük zam yapma isteği ve faiz oranlarını aşağıda tutabilme çabasıdır.
Eğer faize karşıysan, alternatif finans kaynakları oluşturmak zorundasın. Faiz oranını düşürerek faizle mücadele edemezsin, çünkü faiz oranını düşürürsen faiz kullanan kişilerin sayısı artar, faiz ortadan kalkmaz. Kamu malını yetim malı gibi görmezsen, üretim ekonomisini tüketim ekonomisine tercihe etmezsen bu sorunları çözemezsin.
Dış politikaya baktığımızda KKTC ile bile kavgalı durma gelmiş bulunuyoruz.
İç politikada insanlar kutuplaşmış/kamplaşmış durumda diyen Av. Bülent Kaya, “Bırakın kahvehaneleri sokaktaki tartışmaları. Camilerde ile insanların bir birleriyle konuşamadığı ve birbirlerini hain vatansever diye lekelediği bir Türkiye gerçeği il karşı kaşsıyayız. Akraba ve aile içerisindeki bireyler bile bir birleriyle siyaset konuşmaya çekindiği bir dönemdeyiz. Tüm bu sorunlara baktığımızda bunları çözecek olan ve tüm toplumun ve partilerin üzerinde muazzam bir ağırlığı olan Saadet Partisi’dir. En son genel başkanımız Sn. Cumhurbaşkanı ile görüştüğünde, Sn. Erdoğan “gelin beraber çalışalım” dedi. Diğer tüm partiler de bizimle çalışmak istiyor. Çünkü Saadet partisi yalakalık yapmaz, menfaatçi değildir, yalan söylemez, aldanmaz ve aldatmaz, ülkenin düzlüğe çıkması için doğru çözüm önerileri sunar ve gerçekleri çekinmeden ifade eder. Böyle dürüst bir partneri kim istemez? Algılarla medya gücü ile Saadet Partisi’ni lekelemeye çalışsalar da tarih bizi hep haklı çıkarmıştır. Herkes bir meselede acaba Saadet bu konuda ne düşünüyor nasıl yaklaşıyor diye dikkate alır. Biz yoksak sorunlar aynı bir şey değişmiyor. Milli görüş ne zaman koalisyon dahi iktidarda bulunmuşsa emin olun bolluk bereket gelmiştir. Bu gücümüzün farkındayız ve 3 Kasım’da Ankara’da düzenleyeceğimiz 7. Kongremizle beraber inşallah sesi daha gür çıkan bir Saadet Partisi olarak alternatif arayışında olan milletimize çözüm olacağız. 3 Kasım yeniden iktidara yürüyüş kongremiz olacak” diye konuştu.
ÇALIŞKAN: KONGREMİZ YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK
Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “İnşallah 3 Kasım Pazar günü Ankara’da yapılacak olan kongremiz yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Türkiye’ye önemli mesajlar vereceğimiz bir gün olacak.
Son dönemlerde ki çalkantılardan başkaları gibi biz olumsuz etkilenmedik. Dim dik durduğumuz yerdeyiz. 3 Kasım itibarıyla yeniden bismillah demiş olacağız. Ankara’daki işaret fişeğine tüm teşkilatlarımız katkıda bulanarak “Gelecekte Saadet Var” sloganımız ile iktidara yürüyeceğimiz kongre olacak” dedi.

0 0 0 0 0 0
    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Hatayspor’u Hedefine Ulaştıracağız

    Hızlı Yorum Yap

    0 0 0 0 0 0

    sf TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜS
    0

    VAKA

    0

    İYİLEŞME

    0

    ÖLÜM

    0

    AKTİF VAKA

    sf DÜNYA'DA KORONAVİRÜS
    0

    VAKA

    0

    İYİLEŞME

    0

    ÖLÜM

    0

    AKTİF VAKA

    Yerel Havadis'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Yerel Havadis'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.