İMSAK'A 05:56
HABER GÖNDER
Bir dönem Galatasaray’da Fatih Terim’in öğrencisi olan Ömer Erdoğan, Teknik Direktörlük kariyerinde ilk kez resmi bir maçta Galatasaray’a karşı mücadele etmeye hazırlanıyor. Yarınki maçta eski hocasına karşı takımı Atakaş Hatayspor’un sahadan iyi bir sonuçla ayrılabilmesi için hafta boyu teknik ve taktik anlamda oyuncularını motive eden genç çalıştırıcı, zorlu deplasmandan en az bir puanla dönmek istiyor.
HAZIRLIK MAÇI 1-1
Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Hatayspor’da, gelecek vaat eden genç teknik adamlardan biri olarak göreve getirilen Ömer Erdoğan, Süper Lig’de geride kalan 10 haftada olumlu sinyaller verdi. Sezon öncesi tek bir hazırlık maçı yapan bordo beyazlıların Galatasaray’la oynadığını özel maç 1-1 sona erdi. Arda Turan’ın golüyle 1-0 geriye düşen Hatayspor, Gökhan Karadeniz’in golüyle beraberliği yakalamayı başarmıştı.
HAGİ GELDİ ERDOĞAN GİTTİ
2003-2004 sezonunda hocalığını yine Fatih Terim’in yaptığı Galatasaray’ın formasını giyen Ömer Erdoğan sarı kırmızılı forma altında 16’sı ilk 11’de olmak üzere toplamda 20 maçta forma giydi. Başarılı stoper Galatasaray forması altında biri Fenerbahçe’ye biri de Trabzonspor’a karşı olmak üzere toplamda 2 gol attı. Ligin ilk yarısında istediği kadar forma şansı bulamayan Erdoğan, ligin ikinci devresinde ise düzenli olarak forma giymeye başladı. Aynı sezonun bitimine 3 hafta kala Galatasaray’da teknik direktör değişti. İstifa eden Fatih Terim’in yerine, Galatasaray’ın efsane oyuncusu Georghe Hagi takımın başına geçti. Hagi’nin gelişiyle birlikte forma şansı bulamayan Ömer Erdoğan bir sonraki sezon Malatyaspor’a transfer oldu. Haber: Sabahattin Atasoy
Şehidimizi memleketine uğurladık!
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.