İMSAK'A 06:47
HABER GÖNDER
Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur geçtiğimiz günlerde ilçede düzenlenen O Ses Altınözü adlı ses yarışmasının mimarları olan müzik öğretmenlerine teşekkür plaketi verdi. İlçede 4 ay boyunca süren ve büyük bir heyecan yaratan projede emeği geçen öğretmenleri unutmayan Uygur, “Ses yarışması ilçemize ayrı bir renk kattı. Emeği geçenlere teşekkürler” dedi.
ALTINÖZÜ’nde düzenlenen O Ses Altınözü, adlı ses yarışmasında emeği geçen öğretmenlere Kaymakam Bülent Uygur teşekkür etti. Öğretmenlerle bir araya gelen Uygur, “İlçemizdeki yetenekli öğrencileri keşfetmek, müziğe ve sanata dikkat çekmek, öğrencilerin özgüvenlerini ve sosyal yönlerini güçlendirmek amacı ile belediyemiz ile birlikte düzenlediğimiz “ O Ses Altınözü” yarışması önce okullarda yapılan elemelerle başladı. Ve 4 ay sürdü. Okullarda yapılan elemelerde sesleriyle hak kazanan ortaokul ve liselerden 71 öğrencinin yarıştığı yarışmanın finalinde, 5’i ortaokul, 5’ide lise olmak üzere toplam 11 öğrenci Altınözü’nün O sesi olmak için yarıştı.” dedi.
AYRI BİR RENK KATTI
Proje fikrinin Altınözü’nde görev yapan öğretmenlerden çıktığını ve oldukça ilgi gördüğünü belirten Kaymakam Uygur, “Yarışma ilçemize ayrı bir renk kattı. Yarışmaya katılan öğrencilerin kendilerine olan güvenlerini arttırdığına inandığımız yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin yaşadıkları heyecan ve mutluluğu hepimiz final sahnesinde gördük. Değişen, Gelişen ve güzelleşen ilçemizde kültür ve sanata olan ilgi de aynı oranda artıyor. Bu yarışma ayrıca fırsat verildiği takdirde çocuklarımızın da neler yapabileceklerini ortaya koydu.” diye konuştu.
PLAKETLERİ VERDİ
İlçede ilk kez düzenlenen O Ses Altınözü yarışmasına vermiş oldukları katkılardan dolayı Altınözü Milii Eğitim Şube Müdürü Mahmut Sabah, Müzik öğretmenleri Kadir Yeşilırmak, Onur Çatalbaş, Ümit Tokgöz, Hasan Kaya, Okul Müdürleri Mehmet Döner ve Onur Büyükaşık’a birer teşekkür plaketi verdi. Haber: Yaser ÇAPAROĞLU
Hatay’ın Deprem Riski Konusu Masaya Yatırıldı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.