İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı Sarıbük Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.
Muhtarlar ve Halka Buluşma programı kapsamında, Altınözü’nün Sarıbük Mahallesi’ni ziyaret eden Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelerin sorunlarını ve vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlediler.
“TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”
Kaymakam Bülent Uygur vatandaşların her türlü sorunu ile ilgilenmek ve çözüm üretmek için vatandaşlar ve muhtarlarla buluştuklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın her türlü sorunu ile ilgilenmek ve çözüm üretmek birinci önceliğimizdir insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla ilçemizdeki vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Devletimiz ve hükümetimiz, vatandaşlarımızın daha sağlıklı, güvenli, kaliteli ve bir yaşam sürmelerine olanak sağlayacak düzenleme ve uygulamaları bir bir hayata geçirmektedir. Eğitimden sağlığa, spordan kültüre kadar pek çok alanda kamu yatırımlarımız devam etmektedir. Göreve başladığımız günden bugüne, ilçemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarıyla dertlendik. İlçemizdeki 48 Mahallemize nasıl hizmet götürürüz diye çalışıyoruz. İlettiğiniz sorunların çözümünün takipçisi olacağım” dedi.
“GEREKEN ÇALIŞMALAR YAPILACAK”
Kaymakam Bülent Uygur’un konuşmasından sonra muhtarlar ve vatandaşlar söz alarak sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya ilettiler. Vatandaşların kendisine ilettiği sorun ve talepleri dinleyen Kaymakam Uygur ve Başkan Sarı sorunların çözümü ile ilgili gereken çalışmaları yapacaklarını belirttiler.
Sarıbük Mahalle Muhtarı Ahmet Keser ve vatandaşlar bu güzel ve anlamlı buluşmada, kendilerine yakın ilgi gösteren Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya teşekkür etti.
Haber: Mahmut Tuncay
Lider, tek tek deviriyor 1-0
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA