İMSAK'A 02:00
HABER GÖNDER
Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte şehir trafiğinin rahatlatılması adına yapılması planlan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Tosyalı,” Sayın Valimiz Rahmi Doğan ile birlikte Modern Evler Mahallesinde belediyemizin alternatif yol çalışmalarını yerinde inceledik. Alternatif yol güzergâhları hakkında Sayın Valimize bilgiler aktardık. Şehir için güvenli ve rahat bir ulaşım için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Kent trafiğini rahatlatmak adına daha öncede bir takım çalışmalar yaptıklarını ifade eden Tosyalı, “Vatandaşlarımız daha önce Pac Meydanında ve PTT merkez şube kavşağında yapılan çalışmalardan memnun kalmıştı. Şimdide bu bölge yaşanan trafik yoğunluğunu çözme adına çalışmalar yapmaktayız. Halkımıza hizmet noktasında durmandan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Valimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İSKENDERUN II. OSB TOPLANTISI YAPILDI
İskenderun II. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Toplantısı Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Yusuf İzci, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, iş adamları Ayhan Tosyalı, Recep Atakaş, Abdullah Bozatlı ile ilgili kurum müdürleri katıldı. Haber Merkezi
İlkokul Öğrencilerden Örnek Davranış
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.