ÖĞLE'YE 13:20
HABER GÖNDER
Devam eden zeytin hasadı dolaysıyla Hatay Tarım Orman Müdürlüğü, üreticileri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Hatay Tarım Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada:“Hatay’ın en önemli tarım ürünlerinden olan zeytin, bu yıl bereketli bir sezon geçiriyor. En çok tüketilen gıdaların başında gelen zeytin ve zeytinyağı, Hatay’da hala istenilen seviyelerde olmasa da son yapılan çalışmalar ile hem kalite hem verim olarak gelişme gösteriyor. Reyhanlı ilçemizde zeytin hasadı yapan üreticimiz Recep Süzgeç’in bahçesinde incelemelerde bulunuldu. Bu yıl zeytin veriminden memnun olan üreticimiz Recep Süzgeç İlçe Tarım Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüğümüz personellerinin hasat ziyaretinden memnun olduğunu dile getirdi.”ifadelerine yer verildi.
Devam eden zeytin hasadı dolaysıyla Hatay Tarım Orman Müdürlüğü, üreticileri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Haber Merkezi
Hatay’a umudun tohumlarını ekmek istiyoruz
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.