Hatay’da jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor: 23 şüpheli gözaltında

Hatay İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarla bir başarıya daha imza attı. Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarla uyuşturucu satıcılarına ağır darbe vuruldu.

Jandarma ekipleri tarafından farklı adreslerde yapılan baskınlarda, 23 şüphelinin evlerinde, üzerlerinde ve araçlarında arama yapıldı. Yapılan aramalarda 17 kilo 46 gram kubar esrar, 1011 adet Captagon hap, 75 gram metamfetamin ve 69 gram kannabinoid maddesi ele geçirildi. Ayrıca operasyonlarda 3 adet ruhsatsız tabanca da bulundu.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelere ve silahlara el konulurken, gözaltına alınan 23 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada ayrıca, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü suç unsuruna karşı mücadelenin aralıksız devam edeceği ifade edildi. Haber: Sabahattin Atasoy