Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeye bağlı üç mahallede yapımı devam eden çok amaçlı salon projelerinin inşaat alanlarını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Çetenli, Toprakhisar ve Ziyaret mahallelerinde sürdürülen projelerin son durumunu ekip arkadaşlarıyla birlikte değerlendiren Başkan Sarı, salonların tamamlandığında vatandaşların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına önemli ölçüde cevap vereceğini ifade etti.
ÇETENLİ MAHALLESİ’NE SOSYAL YAŞAM ALANI
Çetenli Mahallesi’nde devam eden çok amaçlı salon inşaatını yerinde inceleyen Başkan Sarı, “Hemşehrilerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek salonumuzu en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz. Ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
TOPRAKHİSAR MAHALLESİ’NE BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ
Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Toprakhisar Mahallesi’nde yapımı süren salon projesini de yerinde inceleyen Başkan Sarı, projeye katkı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve ekibine teşekkür ederek, “Mahallemize değer katacak bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese minnettarız” ifadesini kullandı.
ZİYARET MAHALLESİ’NE BÖLGESEL HİZMET SUNACAK TESİS
Ziyaret Mahallesi’nde yapımı süren Kuseyr Çok Amaçlı Salonu’nun inşaat alanında saha amirleriyle birlikte değerlendirmelerde bulunan Başkan Sarı, “Bölgedeki tüm mahallelerimize hizmet verecek bu tesisin yapım sürecini yakından takip ediyoruz. Çalışmaların hızlı ve sağlıklı ilerlemesi adına notlarımızı aldık. Projenin tamamlanmasıyla bölgenin sosyal ve kültürel yaşamına önemli katkılar sunacağına inanıyoruz” dedi.
Başkan Rıfat Sarı, Altınözü’nün her mahallesine eşit ve kaliteli hizmet ulaştırmak adına çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayarak, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Haber: Sabahattin Atasoy