Altınözü’nde 2026 yılının ilk aylarında yapılması planlanan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri öncesi, ilçe esnaflarından Abdülhamit Cihanoğlu adaylığını açıkladı. Cihanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 27 yıldır ilçede esnaflık yaptığını belirtti ve 1998 yılında radyatör, egzoz ve galeri işleriyle başladığı ticaret hayatını, son bir yıldır tarım aletleri ve çekici hizmetleriyle sürdürdüğünü ifade etti.
Sivil toplum kuruluşlarında uzun yıllar görev aldığını belirten Cihanoğlu, “Bu görevlerim sırasında elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım. Beni tanıyan herkes bunu bilir,” dedi.
Adaylık kararını kişisel bir hedef olarak değil, toplumsal bir sorumluluk olarak gördüğünü dile getiren Cihanoğlu, “Altınözü esnafı uzun süredir kendini yalnız hissediyor. Desteğe, dayanışmaya ve ortak akla ihtiyaç var. Ben bu sesi duyanlardanım. Sadece şikâyet eden değil, çözüm üreten biri olarak karşınızdayım,” ifadelerini kullandı.
Yönetim anlayışlarını şeffaflık, katılımcılık ve üretkenlik ilkeleri üzerine kuracaklarını söyleyen Cihanoğlu, esnafın sorunlarına yönelik hazırladıkları projeleri yakında kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.
Açıklamasını birlik ve dayanışma vurgusuyla tamamlayan Cihanoğlu, “Bu bir kişisel hırs değil, toplumsal bir sorumluluktur. Esnafın gücünü esnafla birlikte büyüteceğiz. Beraber yönetecek, beraber yükseleceğiz” dedi. Haber Merkezi

